Daniels Investeringskursus 2.0 er live nu! (Prisen stiger d. 1. november 2022)

PRIVATLIVSPOLITIK

 

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der en række forskellige oplysninger om dig og din færden på siden, som bruges til at sikre den fremtidige brugeroplevelse på vores side. Det bruges blandt andet til, at vi kan se hvor mange, der besøger os. Vi har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, hvor vi har uddybet, hvilke informationer, der indsamles, og deres formål.

 

Cookieinformation

Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet mv.) med det formål at genkende din enhed og huske dine indstillinger, samt udføre statistik og målrette indholdet herefter. Det er muligt at slette og blokere for cookies.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser). Ved køb på vores hjemmeside indsamler og behandler vi følgende oplysninger:

  • Navn

  • Mail

  • Adresse

 

Kontaktformularer og køb af ydelser/forløb

Når du benytter vores kontaktformular eller køber ydelser af os lagres disse oplysninger i vores IT- system. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles følgende oplysninger: navn, telefonnummer, adresse og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Disse oplysninger bevares for, at vi kan sikre os, at vi lever op til vores aftaler med dig.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Oplysningerne opbevares maksimalt i en periode på 12 måneder.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Af underdatabehandlere anvendes (og data de opbevarer):

  • Clickfunnels i forbindelse med adgang til gratis demo video (e-mail)

  • Calendly.com i forbindelse med booking af et uforpligtende kald (e-mail, navn og telefonnummer)

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du iflg. persondataforordningen en række rettigheder:

  • Du har ret til at blive oplyst om, at vi behandler oplysninger om dig – det er det vi oplyser dig om i denne privatlivspolitik

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig (indsigtsret)

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig berigtiget (retten til berigtigelse)

  • Du har ret til at få oplysninger om dig slettet (retten til at blive glemt)

  • Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes til markedsføring

  • Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes til markedsføring

  • Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes til markedsføring

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kursus@danielspengetips.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.